Southampton Solent University

Når har vi, etter en evig lang sommerferie, begynt på skolen igjen. Vi har blitt skrevet inn, fått studentkort (etter å ha løpt frem og tilbake mellom de forskjellige byggene i øs-pøs regn) og fått mye info. Vi har nå «introduction week» (som ulogisk nok går over to uker), det vi skal bli kjent med skolen og hvordan ting fungerer her. Vi på grafisk har litt annet (og mye gøyere) opplegg en resten. Da vi møtte resen av top-up grafisk så vi fort av vi var mange norske. Er litt over 30 tilsammen og bare tre britiske og en canadisk. Men skal visst menge oss med den «vanlige» 3.års grafisk klassen, og der er det bare britiske. Er veldig giret på å bli god i engelsk, så var litt nedtur at det var såå mange norske. Men, men.

Første møte med grafisk; cookie, frukt og te.

Første møte med grafisk; cookie, frukt og te.

I løpet av «introduction week» skal vi bli kjent med utstyret vi har her som laserkutteren, screen printing og letterpressen. Gleder med til å bruke disse mye! Veldig greit av vi kan bruke de så mye vi vil. En annen ting vi skal jobbe med i løpet av disse to ukene er fotogram. Fotogram er bilder man lager ved å belyse ting som ligger opp på et lyssensitivt papir i mørkerom. Finnes mange eksempler på google. Jeg lage noen bilder med fjær og noen med blomster og div. Legger ut bilder av de seinere, må få scannet de inn først. Frem mot jul skal vi ha om analogt foto en gang i uken. Gleder meg som en liten unge! :D

Laserkutteren!

Laserkutteren!

bilde3

Resultat 1: Meoww! i tre.

Resultat 1: Meoww! i tre.

Resultat 2: Happy blomst i akryl

Resultat 2: Happy blomst i akryl

På mandag får vi internett, så fra da av blir det sikkert litt oftere blogging (og vi skal til London på mandag. Wopwop!)

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s