Reisen til Southampton

Alltid skal det være noe som går skjeis når vi er ute å reiser. Da vi reiste til Southampton i begynneslsen av august for å se på leiligheter hadde det vært brann og strømbrudd, noe som gjor at mange tog var forsinket eller kanselert. Tilslutt etter å ha fått god hjelp av en hyggelig liten indisk mann som jobbe på togstasjoen kom vi oss på rett tog og bytte av tog gikk fint.

IMG_2145

Traff på han igjen denne gangen og. Han kjennte oss igjen og smilte lurt til oss. Denne gangen gikk det greit å komme seg på det første toget. Eller, det var litt forsinket pga en person som var blitt påkjørt av toget. Problemet oppsto først da vi skulle bytte tog. Vi hadde gått av toget og prøvde å finne ut når toget videre til Southampton gikk. Vi må nok ha sett litt forvirret ut for en tog-mann som akuratt hadde gått av et tog spurte oss hvor vi skulle. Da vi fortalte at vi skulle til Southampton ble han litt overrasket. Siste tog derfra til Southampton hadde gått for mange timer siden.

Tom togstasjon, og ingen flere tog til Southhampton denne dagen

Tom togstasjon, og ingen flere tog til Southhampton denne dagen

Mannen viste oss hvor en informasjons-mann satt og sa han skulle hjelpe oss. Han ringte og styrte litt, og sa han skulle skaffe oss en taxi. Etter en liten stund fant også en tralle til oss, som vi kunne lesse en del av bagasjen vår opp på, så det ikke ble så tung å gå bort til taxi-sentralen. Vi hadde med oss en god del bagasje, to kolli hver + stor håndbagasje. Informasjons-mannen fulgte oss bort til en liten taxi- sentral. Der ble litt litt overrasket over hvor mye bagasje vi hadde. De ringte og styrte enda mer for å skaffe en sjåfør med stor nok bil. Var visst ikke så enket, mange av de som hadde stor bil skulle visst på tidligvakt dagen etter. Tilslutt fikk vi (bokstavlig talt) presset all bagasjen inn i taxien og kjørte ut på veien. Ca halv ett var vi fremme. Trøtte og slitne etter en lang reisedag. Nå har vi lært at når vi skal til Southampton er det ikke så lurt å ta det seine flyet til Norwegian. Og, vi kommer til å studere togrutene nøye før vi skal ta tog igjen.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s