Alles gebursdag og 50 år tilbake i tid

På lørdag var det vår tur til å ha elevkveld. Sammen med kmd arrangerte vi «Alles gebursdag», altså en kveld der vi feiret alle sin bursdag. Vi ble delt inn etter hvilken måned vi hadde bursdag i, og hver måned satt på hver sitt bord. Vi skulle finne et tema og pynte bordet og oss selv etter det. Lørdagsseminaret gikk ut på å kjøpe inn ting, pynte og forberede underholdning. Vi, april, hadde temaet «Summertime». Kan du gjette hvorfor? Ni månder før april kommer fellesferien.. Flest barn er født i april, altså flest barn er lagd i juli ;)  Vi skrev om på «Summernights» av Greas og fremmførte den. Teksten var bra og beskrivende, men teknikken sviktet og fremmføringen var så som så..

Ellets var det mange ulike temar rundt på bordene.. Noen var zombier, noen hadde julepyntet bordet og kledd seg selv i pakker, august var festivalbordet, januar hadde nyttårsbord og nyttårsforsetter. Det manglet ikke på kreativitet.
Vi fikk god, god mat, desset, kaker og ikke minst, vi fisket godteposer

I dag har vi hatt Solborg for 50 år siden. Folk har gått i lusekofter, sjorter, bukseseler, skjørt, jeg gikk i prikkekjole<3 Vi starte dagen med flaggheising og juletrelys-tenning. Resten av dagen gikk for forskjellige timer med en smakebit om hvordan det var for 50år siden. Vi har lært å stryke, knyte slips, vi har skrevet stil med pen og blekk, hatt samfunskap/geografi osv. Har egentlig vært en ganske interessant og koselig dag :)

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s