Helg igjen

Fredag:
Skole som vanlig.. Etter middag gikk meg og Sigrid til sentrum. Deilig med litt frisk høst luft. I byn kjøpte litt småting som:  te, kurv til å ha strikketøyet i, glasskrukket til å ha Starbucks-kaffi i og maskara. Tilslutt satt vi oss ned på Steam kaffe-bar, drakk kaffi og spiste is. Koskos :)  Vi tok bussen hjem og slappet av resten av kvelden.

Lørdag:
Lørdagsseminaret denne gangen var det store korslaget/det store show-slaget. Vi ble delt inn i grupper, fikk utdelt en en sang og skulle lage koregrafi og sånt og fremmføre det på kvelden. Jeg var ikke med på fremmføringen på kvelden (var ikke med på øvingene på ettermiddagen, ville være litt med Kenneth når jeg hadde han på besøk), men var selvfølgelig å så på. De forskjellige gruppene hade fått til mye kult på så kort tid. Ble veldig overrasket!

Var veldig kos å ha Kenneth på besøk, selvom det ikke var så lenge. «Alle» ville hilse på og se hvem kjæresten min var. Dagen gikk på solborg-vis med mye sosialt, mat og kos.

Søndag:
Søndag morgen reiste Kenneth hjem :( Resten av dagen var avslappende og digg; strikkingm hekling og masing i gangen, mat, mat og mat og en frisk tur til Ullanhaug. På kvelden var det masing, strikking og tull i 3. etasje. Jeg hade altfor mye energi og det ble en sein kveld. Har hatt en fin helg, men var ikke akuratt uthvilt mandags morgen :P Sånn går det når man har det gøy

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s