:)

Ahh.. Søndag. Søndag er en herlig dag. Sove lenge og bare slappe av. Nå sitter jeg i sengen med macen på fanget, spiser youghut til frokost (gadd ikke stå opp til frokosten) og tenkte jeg skulle poste et innlegg her på bloggen. En stund siden jeg har skrevet noe skikkelig innlegg her. Jeg kan fortelle litt hva som har skjedd de siste dagene

Torsdag:
GV hadde elevkveld. Det gikk i Etiopia, wacka wacka, dansing, sketsjer, mye morro og litt alvor. De hadde pyntet foredragshallen med busker, vi måtte få på oss anti bac før vi gikk inn, hele greien var veldig gjennomført og bra. Gv hadde en veldig vellykket elevkveld :)

På skolen lagde vi masker og malte hverandre med anskiktsmaling. Skal male barnehage barn i neste uke, så vi måtte øve oss. Anne-Grete-lærer lagde vaffler til oss. Koskos :)


Fredag:
Halloween-party! Miljøarbeideren hadde laget til Halloween-party denne kvelden. Borgny var pyntet med spindelvev, halloween «pynt» og levende lys. De hadde laget til en skikkelig skummelt spøkelseshus i kjelleren på Nyborg. Jeg skreik flere ganger :P I løpet av kvelden var det uliker kåringer av kostyme, og vi hadde danskekonkuranse. Folk hadde kledd seg ut, noen veldig skummle, noen ekle, noen søte og noen rare.

 

Lørdag:
Lørdagseminaret denne lørdagen var at vi skulle lage film. Korte tilmer/kortfilm :P  Min gruppe lagde musikkvideo til Party in the USA. Ble ganske morsom, men vi hadde ekstremt liten tid på oss og teknisk ble den ikke særlig bra. På kvelden fikk vi se de filmene som var komt inn ( 5 av 10). Artige filmer. Folk er kreative! Vi spiste is med nonstop, peanøtter og sjokoladesaus i dagligstuen og kosete oss :)

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s