Første «ordentlige» skoledag

I dag startet vi på den første «ordentlige» uken. Etter morgensamlingen begynte vi med rommvask. Var digg å få vasket vekk støv, rusk og rask. Etterpå var det ned en etasje og inn på klasserommet. Vi tegnet litt perspektivtegninger og tok oss en tur inn til Stavanger sentrum. Lærer-Anne Grete  viste oss litt rundt. Hun viste oss hobby-butikker, cafèer, og farge-gaten. Vi spiste is på en fantastisk sjokolade-kafè, tuslet litt mer rundt kjøpte take away-vårruller som var kjempegode! Mhh!

Etter middag tok meg, Karina og Sigrid turen til Ikea. Det forsvannt det mange penger, men rommet er til gjengjeld blitt mye mer hjemmekoselig. Vi har fått oss teppe på gulvet, duk og blomst på bordet, skostastiv, knakk på skapdørene til vesker ol. (har ekstremt lite knagger), fat, skål og glass, ting til å ha bestikk i, bokser til å gjemme vekk ting i og glass-boks til å ha kaffi og te i :) Nå er rommet ryddig, rent og hjemmekoselig. (Bilder kommer snart)

Nå sitter vi (meg, Karina og Sigrid) i sengene på rom 95 på hver vår data og nerder. Ganske kos egentlig :P Litt digg å slappe av litt.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s